Säkra betalningar
Välkända betallösningar
Frakt inom Sverige & EU
Inrikes 2-5 dagar, 55 kr
Kundsupport varje dag
Svar inom 24h

Tips

 

Skorna är en aning stora (stövlar) 
Använd en sula, välj tjocklek efter hur mycket du tror behövs. En sula kan göra stor skillnad. 

Skorna är en aning stora (pumps) 
Använd tåsula (halvsula) och/eller hälgrepp. Hälgrepp kan du framförallt använda om det bara är hälen som glider ur. Undvik hel sula eftersom hålfoten då åker upp och visas mer än nödvändigt. Detta kan också försämra passformen runt hälen. 

 - Sula, halv/tåsula, hälgrepp. Dessa produkter finns att köpa i närmsta skobutik.

Gelsulor
Gelsulor för tåområdet rekommenderas för att undvika att dina fötter glider när de blir varma och agerar också stötdämpande - bra för de långa dagarna och festkvällarna. Gelsulor för hälområdet passar kanske bäst till skor med ett lite högre skaft. Om man har något som förhöjer vid hälområdet i pumps kan detta resultera i ett sämre grepp vid hälen och skavsår. Gelsulor kan du köpa under accessoarer för 29 kr. 

Straps 
Om du vill att skorna ska sitta extra säkert på foten kan du också använda dig av straps; resårband som du sätter runt foten och skon. Dessa hittar du under accessoarer och finns i olika utföranden för 39 kr.

Skavsår 
Det är inte ovanligt för nya skor att skava. Använd då plåster som är speciellt designade för att avlasta det utsatta området. PetiteShoe rekommenderar att du tar med dig sådana plåster första gången du använder skorna - t.ex. som du ska på en fest eller dyl. där du kommer gå i skorna en längre stund utan möjlighet till byte. 

Limrester på yttermaterialet
Om det skulle finnas limrester kvar på skorna från produktion kan du försiktigt torka bort det med nagellacksborttagningsmedel utan aceton. Testa först på en del av skon där det inte syns för att se om det blir färgsläpp. Undvik att få medlet på klacken.

Lukt 
Skorna kan ha en plastig lukt. Detta beror på att de levererats i påsar som förefaller vara av något plastmaterial som lämnar en stark lukt. Dessa påsar byts ut när de kommer till PetiteShoe men eventuell lukt kan finnas kvar. Rekommendationen är att vädra skorna och undvika att förvara dem i kartong under den första tiden. PetiteShoe strävar efter att tillhandahålla de bästa produkterna möjligt och försöker hela tiden hitta små skor av bra kvalitet till ett rimligt pris. 

Nyhetsbrev

Fyll i din e-post för att ta del av de senaste nyheterna och erbjudanden från PetiteShoe!
Prenumerera